lassinpalsta

Pöljät pojat


Pöljät pojat
Vaalien alla puhutaan paljon osingoista ja varhaiskasvatuksesta.
Mitä pahaa on osingoissa, niitähän ei pääse nostamaan ennen kuin on maksanut monenlaisia veroja, veroluontoisia maksuja ja yleensä ottanut ihmisiä töihin jotka taas maksaa veroja j.n.e.
Pitäisikö nämä verorahat jäädä saamatta ja ihmiset työllistämättä?
Miksi nämä osingon vastustajat/verottajat ei laita mitään siihen toiseen vaakakuppiin, no sen takia kun ei ole tarkoituskaan että kukaan tai mikään saisi jotain, tarkoitus on että keinoja kaihtamatta mihin hintaan hyvänsä otetaan joltakin jotain pois.
Eihän se sovi joku saa ihan laillisesti enemmän kun joku toinen, mutta kun sitä tasa-arvoista ihmistä ei ole vielä edes suunniteltu puhumattakaan että olisi tehty, sekin on nähty ettei sekään toimi että vain ja ainoastaan valtio on työnantajana (Neuvostoliitto).

Pitäisikö keskittyä esimerkiksi veroparatiiseihin, harmaaseen talouteen, bisneksen tekoon politiikan avulla.
Nykyisin näyttää siltä että asialle on tehty jotain kun kysellään ja kuulustellaan  muutaman satasen omistajilta, mistä olet saanut rahat, näin saadaan rauhassa siirrellä suuria summia ja touhuta erilaisia virityksiä.
Lakien ja asetusten pitäisi olla noudattamista varten, ei sitä varten että alistetaan ihmisiä (liikenne) tai niillä tehdään bisnestä (tuulivoima).
Kyllähän näilläkin verotuloilla, jos nykyinen meno halutaan säilyttää, saadaan ylijäämäisiä vuosi budjetteja jos pitäydytään niissä kustannuksissa mitkä yhteiskunnalle kuuluu.

Varhaiskasvatuksessa on kuulemma niin huippu ammattilaisia että mikään muu ei korvaa heitä.
Näinhän ei ole vaan myös tässäkin on kaksi puolta, olen sen verran seurannut nykymenoa että, jos vaikka lapsi pieraisee ollaan hyvin herkästi toimittamassa lasta psykiatrille ja edelleen ties mihin.
Vanhempien on oltava tarkkana, kyllä se yleensä oikea ja ylivoimaisesti paras asiantuntija on lapsen isä ja äiti.
Vieras on aina vieras vaikka onkin huippu ammattilainen, nykyisin on kyllä niin monenlaisia vanhempia että varhaiskasvatus on hyvä ja yhteiskunnan on oltava valmis mahdollisiin toimenpiteisiin.
Me, eikä meidän lapset ole saanut päivääkään varhaiskasvatusta, nyky ajattelun mukaan heidän täytyy olla sen takia tosi pöljiä idiootteja.
Varmaan näin onkin kun tämä meidän jengi maksaa helvetisti veroja, työllistää ihmisiä ja nostaa osinkoja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat