lassinpalsta

Erilaiset

Erilainen.

Jokaisella ihmisellä on erilaiset sormenjäljet, erilaiset kädet, jalat, jokainen paikka ihmisessä on erilainen, ajatukset on jokaisella erilaiset, kahta samanlaista ihmistä ei ole.

 

Onko terveysoppi, sosiaalisen kanssakäymisen opetus mennyt täydellisesti kiville vai eikö sitä ole lainkaan kun siitä erilaisuudesta on niin kova väittely ja öyhöttäminen.

Jopa tasa-arvoisen avioliiton kaltaisen uskonnon nimissä pitää heitellä kivillä meitä tavallisia talliaisia ja perinteen vaalijoita.

Jos jotain ryhmää ei kohdella tasa-arvoisesti eikö parempi osoite olisi oikeuslaitos, lain laatijat, Eu:n ihmisoikeustuomioistuin j.n.e.

 

Olen elänyt näiden erilaisten ihmisten parissa 74 vuotta eikä heistä ole ollut minulle mitään haittaa, eikä minusta heille.

Voihan se olla että jos ei kokonaan niin suurelta osin se johtuu siitä että lapsena käytettiin aapisen kirjaimet lukemisen opetteluun ei taudin nimeämiseen eikä kukaan ollut pienenä lapsena tyrkkimässä psykiatrille eikä hullujen huoneelle jos vaikka pieru sattui vahingossa pääsemään.

Myös ideologian sai määritellä ihan ite sitä mukaa kun pienen pientä kipunointia korvien välissä alkoi tapahtua.

Mikä tämän väittelyn ja tasa-arvoistamisen tarkoitus sitten lieneekään homoksi en kuitenkaan rupea vaikka henki menisi, ilman mitään fobioita, se vaan on niin.

 

On vain yksi asia jossa olemme samanlaisia, sen muuten nämä ”paremmat” ja ”hyvät” ihmiset säännönmukaisesti unohtaa.

Me kaikki on tultu tähän maailmaan samasta paikasta ja alasti.

Siihen se samankaltaisuus sitten samantien loppuu ja erilaisuus alkaa.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat